Het gemak van automatische zonwering in je woning

Vandaag de dag maken we het onszelf graag gemakkelijk. Zelfs met zonwering lijken nieuwe mogelijkheden niet uitgesloten. Zo bestaat er tegenwoordig al automatische zonwering voor screens en rolluiken. Wat je je daarbij moet voorstellen?

Aan de voorzijde van de zonwering plaatsen we op de kast een zonnepaneel. Via dit paneel wordt de accu van de motor op- en bijgeladen. Met een volle accu kunnen onze zonnesystemen tot zo’n 100 bewegingen maken. Dankzij dit kastje kunnen we ervoor zorgen dat jouw zonwering verbinding maakt met jouw Smart Home applicatie waardoor de zonwering automatisch kan worden. Zelfs zonwering dat zichzelf kan aansturen zonder ook maar een knopje in te hoeven drukken.

 

Automatische zonwering; ofwel Smart Home

Nu is een Smart Home systeem nog niet voor iedereen weggelegd. Voor wie dat (nog) niet wil, adviseren wij om dit bij de installatie van een nieuw systeem of aandrijving voor de zonwering al wel te doen. Je wilt namelijk voorbereid zijn voor de toekomst. Misschien op den duur niet voor jezelf, maar wel voor je kinderen of eventueel de bewoners na jou.

Hier staan echt geen extreem hogere kosten tegenover. Om onze zonwering volledig flexibel te maken voor integratie in een Smart Home is met name de juiste motor belangrijk. Ervaring heeft ons geleerd dat iedereen de smaak van een Smart Home wel te pakken krijgt, zodra de eerste producten in huis geïnstalleerd zijn.

 

Het gemak van Smart Home

Met slimme producten creëer je meer gemak in huis. Wanneer dat eerste product in huis geïnstalleerd is, merk je hoe eenvoudig het is om bijv. je verlichting uit te zetten door middel van een app of slimme speaker. Of bijvoorbeeld een slimme thermostaat waardoor je snel nog even de verwarming aan of uit kunt zetten. Het zorgt vooral voor meer gemak en comfort in huis.

Dat geldt ook voor je zonwering. Automatische zonwering zorgt voor gemak en comfort in je leven. Met warm weer doe je snel even de rolluiken naar beneden voordat het te warm wordt in huis of juist te koud. Met Smart Home kun je het zelfs zo instellen dat de zonwering automatisch meegaat met de zonsondergang en -opgang. Dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar!  Wij zijn van mening dat iedereen altijd moet kunnen kiezen voor een upgrade van het huidige systeem of totale vervanging. Daarom werken wij met unieke mogelijkheden of met losse Solar pakketten zodat je flexibel bent in je keuze.

 

Een Smart Home zonder zonwering is geen Smart Home

Als we kijken naar wat de voordelen zijn van automatische zonwering, dan vinden wij in ieder geval dat een Smart Home niet zonder slimme zonwering kan. Wat ons betreft zijn dit de belangrijkste voordelen ervan:

 

  • Effectieve zonwering
  • Duurzaam
  • Draadloos
  • Gevoel van vrijheid
  • Geen rompslomp
  • Automatisch
  • Eigen stroomvoorziening
  • Volledig energieneutraal

 

Over Weerzink Zonwering

Als Weerzink Zonwering in Oldenzaal staan we bekend als een toonaangevende leverancier. Zo hebben wij al meer dan 450 mensen in de regio van Twente blij mogen maken met onze oplossingen. Wij werken met een netwerk van zonwering fabrikanten die zich hebben gespecialiseerd in zonwering voor binnen en buiten. Zij voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen waardoor je garantie hebt voor deskundig advies, vakmanschap, uitstekende service, flexibiliteit en een korte levertijd.