Voor betrouwbaarheid gaat u naar Weerzink Zonwering

Weerzink Zonwering…
Uw partner voor schaduw

Het is hoe het was,…. maar hoe kan het worden…?

Voor velen van u herkenbaar?
Zonwering is praktisch, maatwerk, maar moet ook beleving en genieten zijn! Weerzink Zonwering een toonaangevende zonwering leverancier met een compleet en exclusief assortiment van Zonwering, Outdoor Living, Markiezen, Rolluiken en screens. Wij staan garant voor kwaliteit, service en levertijd! Als het om zonwering en schaduw gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Na diverse jaren ervaring heb ik de kans gekregen om Ekkelboom Zonwering te mogen overnemen. Ekkelboom zonwering, een fantastisch bedrijf met enorm veel know-how en reeds 48 jaar actief in de zonwering branche. Sedert enige jaren heb ik hier het vak mogen leren en onze service aan u mogen leveren.

Slechts de naam en ons adres is gewijzigd, het gezicht en onze service blijft hetzelfde.

In de regio Twente, heb ik al met velen kennis mogen maken en mooie projecten kunnen realiseren. Wanneer met U?

Haal het meeste uit uw zonwering

Zonwering van Weerzink beschermt u niet alleen tegen de zon maar is ook uiterst sfeervol en gezellig om onder te zitten in de avond uurtjes. Hoe fijn is het om uw zonwering exact op maat afgestemd te krijgen in beleving maar ook in techniek. Dit zorgt voor optimaal gebruikers- en bedienings gemak. Tegenwoordig is er meer mogelijk dan u denkt.

Kwaliteit van de bovenste plank

Weerzink Zonwering werkt met een netwerk van zonwering fabrikanten, die zich hebben gespecialiseerd in buiten- en binnen Zonwering. Ook zij voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen waardoor men garant staat voor deskundig advies, vakmanschap, uitstekende service, flexibiliteit en een korte levertijd.

500+

Uitgevoerde projecten

450+

Tevreden klanten

48+

jaar lange ervaring

Wat onze klanten zeggen

Indien u wenst, deel uw ervaring met ons via google en laat een ander uw ervaringen weten, wij stellen dit erg op prijs.