Zonwering

Heb jij je familieleden uitgenodigd voor een etentje bij jou thuis vanavond? Soms kan het door de hitte erg warm worden in je woonkamer. Er zijn verschillende manieren om de temperatuur in je woning te reguleren. Uiteraard kunt u buitenshuis ook fantastisch gebruik maken voor een schaduwrijke plek of sfeervol genieten met familie of vrienden. Zonwering is er in diverse soorten, vormen en maten. Zonwering kunnen we onder verdelen in Binnen zonwering (ook wel raamdecoratie genoemd) of buitenzonwering.

Type Zonwering

In ons keuze menu vindt u de verschillende mogelijkheden qua zonwering opties.
Weerzink Zonwering levert de markies en terrrasscherm doeken van uitsluitend hoge kwalitatieve kwaliteit. Uw toekomstige doek is de referentie op het vlak van bescherming tegen de zon. Het garandeert u jarenlang hele goede bescherming tegen uv-stralen, warmte, licht en weersinvloeden. Deze doeken zijn in de massa geverfde acrylvezel. De speciale behandeling voor buitenzonwering maakt het doek. Jarenlang uitstekend kleurvast en geeft een goede weerstand tegen water, scheuren en vuil.
Deze zijn aan te bevelen bij alle soorten zonwering die u maar wenst waar u ze ook installeert.

In het keuzemenu kunt u kiezen tussen bijv. een knikarmscherm, uitvalscherm of markies.

De frame opties zijn per object c.q. klant verschillend. Dit qua kleur, constructie en constructiemogelijkheden aan uw woning of bedrijfspand.

Gratis advies aanvragen

  captcha

  Snelle levering en montage

  Na type en kleurkeuze overeenstemming bestellen wij direct of op afspraak uw nieuwe zonwering.
  Indien uw bestelling binnen is bellen wij direct voor een montage afspraak.

  Werk door ons uitgevoerd

  Hiernaast vindt u een paar van de vele systemen die we reeds mochten verzorgen.