Plissès tegen de ochtendzon

Zonlicht kan zeker in de ochtend enorm fel je woning binnen schijnen. Storend wanneer jij vanuit je keuken alvast wat mails wilt beantwoorden op je laptop of de eerste nieuwsberichten op het ochtendjournaal wilt bekijken. Plissés zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar en zorgen zo dat de zonnestralen van de ochtendzon worden gefilterd.

Child Safety

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit.

2 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze jaloezieën, daarom ontvang je maar liefst twee jaar garantie.

Bespaar op energie

Raamdecoratie kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Extra privacy met Plissès

Plissés zijn de ideale oplossing voor het verkrijgen van meer privacy in jouw woning. Door de gevouwen stof kun je ze makkelijk in- of uit elkaar schuiven. De plissés kunnen aan de bovenkant naar beneden worden geschoven, waardoor jij gemakkelijk de mate van inkijk bepaalt. Daarnaast zijn plissés heel populair omdat ze bijna in elke situatie toepasbaar zijn. Kies een kleur die past bij jouw smaak en jouw interieur. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren en designs. Ga je voor transparante-, verduisterende- of misschien wel honingraat plissés?

Plisségordijnen op maat

Onze Plissés s worden volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de producten tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk kom je tot oplossingen die functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, doekkleuren en wijze van bediening. Zo maak je eigen raamdecoratie naar wens.

Gratis advies aanvragen

    captcha

    Snelle levering en montage

    Na overeenstemming bestellen wij uw producten en maken z.s.m. een montage afspraak bij binnenkomst.

    Werk door ons uitgevoerd

    Hiernaast enkele werken welke wij mochten verzorgen.