Plissè hordeur

Het systeem behoort tot één van de meest innovatieve ontwikkelingen van de laatste jaren. Bij de hordeur is in plaats van strak horrengaas gebruik gemaakt van horrengaas welk geplisseerd is.Het voordeel van het systeem is dat het weinig plaats inneemt, doordat het geen gebruik maakt van een onderdorpel, maar van een geleidingsstrip met een hoogte van slechts 3mm.

Men heeft een vrije doorloop en in geopende toestand neemt het systeem maar ca. 8 cm plaats in ( bij een deur van 130 cm is dit ca. 10 cm en bij een deur van 160 cm is dit 15 cm.). Om het pakket zo klein mogelijk te krijgen kunt u (optioneel) sluitclips toepassen.

Het gehele systeem is onderhoudsvrij en weerbestendig. ’s Winters kan men het systeem op een eenvoudige manier uitnemen en opbergen.

De perfecte oplossing voor bij u thuis

Plissè-gaas
Geplisseerd gaas is vele malen sterker dan vlak gaas. Weliswaar is de doorkijk iets minder dan bij de strakke uitvoering, maar het is beter zichtbaar waardoor men er niet zo snel doorheen loopt. Bovendien zijn de spandraden die het plisségaas strak houden van ijzersterk nylon gemaakt.
Standaard kan men kiezen uit antraciet of grijs gaas. Antraciet gaas heeft een betere doorkijk, maar is meer zichtbaar. Bij grijs gaas is de doorkijk iets minder, maar het valt minder op.

Systemen
De deuren zijn standaard leverbaar in de breedtes 96, 110, 129, 158 en 190 cm. Indien de te bedekken opening groter dan 200cm is kan men er voor kiezen om meerdere systemen aan elkaar te koppelen of twee systemen naar elkaar toe te laten lopen. In beide gevallen wordt het boven- profiel en de geleidingsstrip uit één stuk en op maat geleverd.

Monteren
De op de vloer geplakte geleidestrip heeft een dikte van slechts 3 mm. Indien er sprake is van een ongelijke vloer kan gekozen worden voor een iets bredere geleidestrip welke de oneffenheden wegneemt en er voor zorgt dat de plissédeur geruisloos open en dicht gaat. Wanneer de onderdorpel van het kozijn aflopend is kan er een wigvormig verloopprofiel toegepast worden, zodat de geleidestrip alsnog horizontaal loopt, hetgeen essentieel is voor het goed functioneren van de plissé hordeur. Weerzink Zonwering regelt dit graag voor u.

Informeer naar de uitgebreide plaatsing mogelijkheden.

Gratis advies aanvragen

    captcha