Rustig wakker worden met jaloezieën

Wil jij in de ochtend altijd even rustig wakker worden met een ontbijtje, een kopje koffie en het laatste nieuws? Laat de jaloezieën nog even gesloten en ontbijt lekker in je pyjama. Niemand die je ziet!

Child Safety
Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit.

2 jaar garantie
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze jaloezieën, daarom ontvang je maar liefst twee jaar garantie.

Bespaar op energie

Raamdecoratie kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Jaloezieën … functioneel en modieus

Jaloezieën zijn de perfecte vorm van raamdecoratie als het gaat om het creëren van privacy en het filteren van (zon)licht. Dit heb je geheel zelf in de hand doordat je gemakkelijk de lamellen kunt kantelen. Jaloezieën zijn naast functioneel ook sfeer verhogend en daarom alweer enkele jaren enorm populair. Wist je dat je jaloezieën van Weerzink Zonwering helemaal op maat kunt bestellen? Kies uit diverse kleuren en de materialen hout, aluminium of kunststof om tot een product te komen dat aansluit bij jouw interieur.

Smartfit Pro

Het Smartfit Pro systeem maakt jaloezieën geschikt voor aluminium en kunststof standaard of draaikiepramen. Het systeem vormt een aluminium omkadering van de jaloezie, zodat deze op de plaats blijft bij het openen of kiepen van ramen. Smartfitsystemen worden gemakkelijk op het raam bevestigd door middel van magneetstrips of montageclips.

Gratis advies aanvragen

    captcha

    Werk door ons uitgevoerd

    Hiernaast enkele werken die wij mochten verzorgen.

    Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag.