Raamdecoratie.

Sfeer en gezelligheid is wat iedereen graag wil thuis. Uw woning.. een echt thuis.
Die warme, of juist strakke uitstraling.. Die uitstraling die jou dat fijne gevoel geeft waardoor je tot rust kunt komen.
Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van Raamdecoratie. Je kunt kiezen voor de bekende Gordijnen- of juist voor Jaloezieen, Plisses of Rolgordijnen.
Voor iedereen en ieder budget is er een oplossing.

Max. breedte : Divers
Max. Hoogte : Divers
Bediening : Handbediend of elektrisch
Designs : Divers
Alu kleur : Divers

De perfecte oplossing dus bij u thuis

De tijd van de gehaakte valletjes en vitrage aan een trekveer ligt ver achter ons. Er is zo oneindig veel keuze in raamdecoratie, vandaag de dag, dat je soms gewoon niet weet wat je moet kiezen. Om je een handje te helpen hebben we enkele soorten en de mogelijkheden in een handig overzichtje geplaatst. Omdat we hier onmogelijk compleet in kunnen zijn verwijzen we je voor nog meer inspiratie graag naar Weerzink Zonwering.

Plissé
Zijn perfect als zonwering en uitermate decoratief. Mooie geplooide stoffen raamdecoratie die je ramen een elegante aanblik geven.

Jaloezieën
Zijn een ideale sfeermaker. Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, aluminium, hout of kunststof creëer je je eigen ambiance. Het assortiment jaloezieën bij Weerzink Zonwering geeft je een ruime keuze aan kleuren, afwerkingsmogelijkheden en lamelbreedtes. Wanneer je overweegt om over te gaan op jaloezieën moet het wel erg vreemd lopen wil je daar niets vinden.

Duettes®
Misschien een van de duurzaamste raamdecoraties die er zijn. Ze beschikken over uitstekende eigenschappen op het gebied van zonwering, warmte-isolatie en verduistering. Duettes® kunnen op zowel verticale als horizontale vensters gemonteerd worden en zijn verkrijgbaar doorschijnende en semi doorschijnend materiaal.

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Wij vertellen u het graag.

Gratis advies aanvragen

    captcha

    Snelle levering en montage

    Na overeenstemming zullen wij uw product z.s.m. bestellen en bij binnenkomst een montage afspraak maken met u.

    Werk door ons uitgevoerd

    Hiernaast vind u enkele van de vele werken die we hebben mogen verzorgen.