Waarom kiezen voor een Solar gestuurde zonwering

Zonwering op zonne-energie hebben dezelfde voordelen als onze standaard zonwering
Echter bestaan er nog al wat voordelen t.a.v. de conventionele producten.

 • Effectieve zonwering
 • Geen schittering op een beeldscherm
 • Stijlvol bij de woning
 • Gevoel van vrijheid door het zicht naar buiten
 • Privacy

De extra voordelen van Solar-Screens en Rolluiken zijn…

 • Duurzaamheid
 • Draadloos
 • Geen kabel doorvoer in kozijn of muur.

Solar producten zijn zelf stroom voorziend en hierdoor volledig energieneutraal en duurzaam.

 

De perfecte oplossing dus voor bij u thuis

Zoals op de afbeelding te zien, zit er op de kast een zonnepaneel aan de voorzijde van uw zonwering. Via dit paneel word de accu van de motor op en bijgeladen. Bij vol geladen accu kunnen onze solar systemen tot zo`n 100 bewegingen maken tot dat deze leeg zijn.

300 lux per dag

Ieder Solar product heeft zo`n 6 uur per dag 300 lux per dag nodig. Op een bewolkte winterdag heeft de zon al snel een sterkte van 1000 lux. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de zon te weinig schijnt om gebruik te kunnen maken van een solar zonwering.
Uiteraard testen wij dit voor u indien we hieraan twijffelen.

Eigenlijk alleen maar voordelen.

Bent u geïnteresseerd?  Aarzel dan niet en neem gauw contact met ons op via de contact pagina.


Gratis advies aanvragen

  captcha

  Niet iedereen wil bij renovatie of nieuwbouw meteen een Smart Home-systeem installeren. Wie vandaag de dag – om welke reden dan ook – nog niet kiest voor een Smart Home, adviseren wij bij de installatie van een nieuwe aandrijving voor rolluiken of zonwering toch al voorbereidingen voor de toekomst te treffen. Het is tijd om woonruimte geschikt voor de toekomst te maken zodat kinderen of eventuele kopers van het onroerend goed de optie krijgen om op een later tijdstip op eenvoudige wijze uit te breiden met een Smart Home-centrale.

  Indien gewenst kunnen wij de juiste motor plaatsen waardoor zonder hogere kosten – om producten in rolluiken of zonwering op te nemen, die ze morgen volledig flexibel maken voor integratie in een Smart Home. Want de ervaring leert ons dat iedereen de smaak van een Smart Home te pakken krijgt zodra de eerste producten in huis zijn. Kies daarom nu al voor Smart Home besturing – met de aandrijvingen van Weerzink Zonwering! Want een Smart Home zonder rolluiken en zonwering is geen Smart Home.
  Weerzink zonwering is van mening dat u ten allen tijde moet kunnen kiezen voor een Upgrade van uw huidige systeem of totale vervanging.

  Dit is dan ook de reden dat wij met unieke mogelijkheden of met losse Solar pakketten (kunnen) werken zodat u flexibel bent in uw keus.

  Werk door ons uitgevoerd

  Hiernaast vind u enkele van de vele werken die wij mochten verzorgen met solar gestuurde zonwering.