Horren

Horren zijn ideaal voor draaikiepramen en naar buiten draaiende ramen,  wanneer u periodiek gebruik wil maken van horren voor dit type raam. Inzethorren laten zich even eenvoudig plaatsen als weer verwijderen. Wilt u ’s zomers graag insecten werend luchten, maar heeft u in de winter geen behoefte aan horren? Inzethorren zijn op deze wens ingesteld.

Toepassing en Plaatsing

Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. Dankzij een vernuftig klemsysteem kan de hor, zowel binnen als buiten geplaatst worden. De voorzethor kan alleen ‘op de dag’ worden gemonteerd. Voor draaikiep ramen adviseren we de inzet hor. Bij grotere raamopeningen kunt u voor extra stevigheid kiezen voor een Plissè hordeur.

De perfecte oplossing voor bij u thuis

Een draaikiepraam kan zowel kantelend als draaiend opengaan en is populair in veel Nederlandse woningen. Zeker in de zomer of andere jaargetijden wanneer u uw woning wilt ventileren. Er blijft dan wel een probleem bij het draaikiepraam: zonder hor kunnen insecten of andere indringers makkelijk naar binnen. Maar als u het raam sluit, valt de ventilatie weg. Een optie is dan om een speciale hor voor een draaikiepraam aan te schaffen. Weerzink zonwering levert een groot aantal modellen horren voor draaikiepramen die naargelang uw persoonlijke keuze- op maat gemaakt worden.

Gratis advies aanvragen

    captcha

    Snelle levering en montage

    Na inmeting en overeenstemming bestellen wij uw horren, zodra deze binnen zijn bellen wij u z.s.m. voor een montage afspraak.

    Hoe worden horren gemonteerd?

    Montage is afhankelijk van uw kozijn. Voor nagenoeg iedere constructie is er een oplossing.