Terrasscherm of Knikarm scherm

Met zonneschermen bepaal jij de hoeveelheid schaduw en de temperatuur op jouw terras. Wat fijn, je wilt de hele dag buiten zijn en het liefst tijdens een zonnige dag. Bedenk wat je allemaal kunt doen op een warme dag. Lekker barbecueën met vrienden of in alle rust een boek lezen. Zonneschermen zorgen dat je even uit de felle zon kunt.
Daarnaast geven ze de woning een bepaalde schaduwgrens waardoor deze optie ook praktisch wordt.

Je bent vast al op de hoogte van de vele voordelen van zonwering. Zo zorg je voor schaduwrijke plekken, houd je jouw woning koel, creëer je sfeervolle terrassen en of tuinen en kun je ook nog energie besparen. Maar welk budget moet je vrijmaken om jouw woning te voorzien van kwalitatieve zonwering?

Wij helpen u graag!

De perfecte oplossing dus, voor bij u thuis

Terrasschermen zijn er in diverse uitvoeringen en montage mogelijkheden. Zo zijn er schermen met meerdere muursteunen maar ook met twee steunen.
De keuze hierin is afhankelijk van de constructieve mogelijkheden, breedte/uitval van het scherm en de wens van u als klant.

De bedieningsmogelijkheden van Zonneschermen zijn enorm uiteenlopend. Zo bepaal je zelf wat het beste bij je past. De keuzemogelijkheden variëren in Elektrisch met schakelaar, Elektrisch met afstandsbediening of Elektrisch bedienbaar door Smartphone of Tablet. Ook de zogenoemde “Smarthome” systemen kunnen gebruikt worden om uw zonwering te laten besturen.

 

Na uw keuze is er altijd ruimte voor fine-tuning, dit houdt in dat er op het gebied van verlichting, verwarming en automatisering erg veel mogelijk is indien gewenst.

Gratis advies aanvragen

  captcha

  Snelle levering en montage

  Na type en kleurkeuze overeenstemming direct of op afspraak bestellen wij uw nieuwe terrasscherm.
  Indien uw bestelling binnen is bellen wij direct voor een montage afspraak.

  Werk door ons uitgevoerd

  Hiernaast vind u een paar van de vele terrasschermen die we reeds mochten verzorgen.

  En wat zaten er leuke uitdagende projecten tussen. Ook constructief hebben we reeds vele oplossingen geboden waardoor u toch uw gewenste zonwering kunt genieten.