Veranda Zonwering

Ben je de gelukkige eigenaar van een Veranda of overweeg je er een aan te schaffen? Dan mag je zeker een veranda zonwering niet vergeten. Er bestaan diverse uitvoeringen, een op zich zelf staande (pergola)zonwering, een onderbouw zonwering en een opbouw zonwering. Echter zijn we van mening dat je zon weert aan de buitenzijde. Zo niet is er nog steeds plaats voor oppervlakte opwarming van het glas. Soms kan het door de hitte erg warm worden onder een veranda. Dus een zonwering hiervoor is ten zeerste aan te raden.

Met een verandazonwering houd je het koel

De werking van verandazonwering is vergelijkbaar met die van een zonnescherm. Met de plaatsing van een verandazonwering op of onder je overkapping creëer je extra schaduw op je terras. Zo zorg je ervoor dat je niet langer last hebt van de felle zon of extreme warmte. Wist je dat een verandazonwering ook wel serrezonwering wordt genoemd?

De perfecte oplossing voor bij u thuis

Een alternatief op de veranda zonwering is de pergolazonwering. Het is een terrasoverkapping met waterafstotend doek. Zo beschermt de pergola je zowel tegen de invallende zon als tegen een fikse regenbui. Geniet je ’s zomers op je terras van een etentje of borrel dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je buiten kunt blijven zitten!

Pergolazonwering op maat

Een Pergolazonwering van Weerzink Zonwering word altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de pergola zonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van een terrasoverkapping met doek en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Gratis advies aanvragen

    captcha

    Snelle levering en montage

    Na overeenstemming van uw wensen zullen wij over gaan tot bestelling, indien uw producten binnen zijn bellen wij u z.s.m. voor een montage afspraak.

    Door ons verzorgt

    Hiernaast vind u enkele van de vele werken die we mochten verzorgen.