Markiezen Borne; Markiezen op maat

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om zonwering. In het bijzonder wordt er wel vaak gekozen voor een markies. Een markies komt het mooist tot z`n recht aan een karakteristieke woning, echter worden deze steeds vaker toegepast bij de modernere woningen. Uiteraard kan het altijd de wens van de klant zijn en de wijze waarop men schaduw wenst en/of buitenzicht wil hebben. Indien men een markies gewend is wil men meestal niet anders meer. Markiezen lenen zich daarnaast uiterst goed om te besturen met slimme techniek. Solar techniek, motorische oplossingen etc..
Hier bereikt u het volgende mee:

  • Eenvoudige montage
  • Energiebesparend
  • Geen gaten meer in muur of kozijn.
  • Geen bekabeling in het zicht.

Indien u beleving, karakter en uitstraling wenst maark dan de keuze voor markiezen? Bij Weerzink Zonwering leveren we door heel Twente, ook in Borne de juiste oplossing als professioneel zonweringsspecialist. We hebben vele mogelijkheden. Of twijfel je nog aan zonwering en wil je misschien wel een airco in huis?

 

Zonwering in vergelijking met de airco

Tegenwoordig rustten we onze woning steeds vaker uit met een airco. Maar wie vindt zo’n apparaat in de woonkamer nu echt mooi? Het is vooral erg functioneel én onderhoudsgevoelig. Daarnaast kan een airco voor een te groot verschil zorgen tussen binnen en buiten. Wanneer de warmte al binnen zit en we dat gaan verkoelen met een airco, is dat niet altijd even efficiënt of gezond voor ons.

Zonwering is vergeleken met een airco daarom een mooi instrument om de warmte buiten te houden. Misschien geen goede vergelijking vanwege de verschillende eigenschappen, maar we kunnen wel met enige zekerheid stellen dat zonwering een fraaiere oplossing is om ongewenst zonlicht tegen te houden.

We zeiden al dat er vele mogelijkheden zijn als het gaat om zonwering. Je hebt rolluiken, markiezen, zonwering  uitvalschermen en bijvoorbeeld screens.

 

Ons assortiment markiezen in Borne

Zonwering heb je dus in verschillende soorten, vormen en maten, ook de omkasting bestaat er in verschillende soorten.  Iedere zonwering geeft zo zijn eigen uitstraling en brengt op deze manier zijn aangezicht en praktische beleving aan uw woning, dat is toch wat iedereen graag wil. Van jouw woning een echt thuis maken met een uitstraling die jou dat fijne gevoel van thuiskomen geeft en waar je echt tot rust komt.

Tegenwoordig is er veel mogelijk en is er voor iedereen en ieder budget wel een maatwerkoplossing mogelijk. We verrassen je graag met alle prachtige, nieuwe mogelijkheden van nu. Er is zo oneindig veel keuze in zonwering dat je soms gewoon niet weet wat je moet kiezen. Laat dat daarom vooral aan de zonweringsspecialist over!
Wij vertellen het u graag en laten u alles zien tijdens een bezoek aan u.

 

Over Weerzink Zonwering; de zonweringsspecialist

Als Weerzink Zonwering in Oldenzaal staan we bekend als een toonaangevende leverancier. Zo hebben wij al meer dan 450 mensen in de regio van Twente blij mogen maken met onze oplossingen. Onder andere veel zonwering in Denekamp, Ootmarsum, De Lutte, Oldenzaal, Hengelo, Borne, Weerselo, Deurningen, Losser.

Zonwering mag dan wel praktisch zijn, maar wij geloven dat het ook een beleving is waar je van mag genieten. Onze zonwering is namelijk uiterst sfeervol en gezellig om onder te zitten. Hoe fijn is het dan dat je zonwering exact op maat is afgestemd op beleving én in techniek. Tegenwoordig is er meer mogelijk dan je denkt. De rol van verrassen vervullen we dan ook graag en verbluffen je daarom met alle mogelijkheden die we met zonwering te bieden hebben.