Raamdecoratie op maat bij de zonweringsspecialist

Met meer dan 500 uitgevoerde projecten is ons één ding over de jaren heen wel duidelijk geworden. Over smaak valt niet te twisten. Iedereen heeft zo zijn of haar wensen en daarom zeggen wij dat raamdecoratie altijd een maatwerkoplossing is. We willen namelijk vrijheid in materialen, kleuren, comfort en al het andere mogelijke maatwerk wat er bestaat. Die vrijheid vind je bij ons, Weerzink Zonwering, waar we verstand hebben van schaduw.

 

Mogelijkheden in raamdecoratie op maat

Raamdecoratie op maat kunnen we op verschillende manieren invullen. Denk aan raamdecoratie , jaloezieën , plissé , rolgordijnen  en horren . Iedere manier geeft sfeer en gezelligheid in huis, want dat is toch wat iedereen graag thuis wil. Van uw woning een echt thuis maken. Of dit nu met een warme of strakke uitstraling is… In ieder geval een uitstraling die jou dat fijne gevoel van thuiskomen geeft en waar je echt van tot rust komt.

Tegenwoordig is er veel mogelijk en is er voor iedereen en ieder budget wel een maatwerkoplossing mogelijk. Waar je misschien nog denkt aan gehaakte valletjes en vitrage aan een trekveer, is dat nu wel echt verleden tijd. En maar goed ook, want we verrassen je graag met alle prachtige, nieuwe mogelijkheden van nu. Er is zo oneindig veel keuze in raamdecoratie dat je soms gewoon niet weet wat je moet kiezen.

 

Raamdecoratie ter inspiratie

Om je een handje op weg te helpen in het landschap van raamdecoratie, want op maat is soms best een grijs gebied, hebben we drie soorten en de mogelijkheden voor je op een rij gezet. We beginnen bij de plisségordijnen. Plissé is een decoratieve en elegante manier om je huis warm aan te kleden. De mooie geplooide stoffen decoreren je raam én zijn perfect als zonwering. Net als plisségordijnen, zijn jaloezieën een ideale sfeermaker. Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, kun je helemaal jouw eigen ambiance creëren. Er is zo veel mogelijk in deze categorie, dat het raar moet lopen wil je hier niets vinden.

Ten slotte eindigen we met de alom bekende rolgordijnen. Perfect voor het filteren van de storende schitteringen van de zon. Toch kunnen we hierbij onderscheid maken tussen licht doorlatende, transparante en verduisterende stoffen en heb je keuze uit tientallen kleuren stof. Zo kun je ervoor zorgen dat je gordijnen perfect bij je interieur passen.

 

Trends en ontwikkelingen voor raamdecoratie

We schreven het al even eerder, de gehaakte valletjes en de trekveer zijn ondertussen verleden tijd. Als zonweringsspecialist zijn we altijd bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen voor raamdecoratie. Zo willen we je de mogelijkheid bieden dat je altijd toegang hebt tot wat jij wilt voor raamdecoratie en dat je je zonwering kunt samenstellen zoals jij dat wilt.

Zo bieden we ook de mogelijkheid om je raamdecoratie handmatig te bedienen, elektrisch of zelfs geïntegreerd in je Smart Home applicatie. Hoe fijn is het als je raamdecoratie op maat is afgestemd op beleving én in techniek. Tegenwoordig is er meer mogelijk dan je denkt. De rol van verrassen vervullen we dan ook graag en verbluffen je daarom met alle mogelijkheden die we met zonwering te bieden hebben.

 

Over Weerzink Zonwering

Als Weerzink Zonwering in Oldenzaal staan we bekend als een toonaangevende leverancier. Zo hebben wij al meer dan 450 mensen in de regio van Twente blij mogen maken met onze oplossingen. Wij werken met een netwerk van zonwering fabrikanten die zich hebben gespecialiseerd in zonwering voor binnen en buiten. Zij voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen waardoor je garantie hebt voor deskundig advies, vakmanschap, uitstekende service, flexibiliteit en een korte levertijd.