Screens in Oldenzaal bij Weerzink, de zonweringspecialist

Een Rits screen, ook wel vlak hangende zonwering genaamd, is in eerste instantie ontwikkeld voor grote projecten zoals scholen, kantoren en overheidsinstellingen. Maar dit type zonwering wordt ook gebruikt als vlakke zonwering voor woonhuizen. Een van de eigenschappen van een screendoek is dat de zonne-energie wordt gefilterd terwijl het zicht naar buiten voor ca 80% behouden blijft. Het zicht naar buiten naar binnen is maar 20%. Zonnewarmte en licht wordt tot 90% gereflecteerd, waardoor de temperatuur binnenhuis aangenaam blijft Rits screen Één Rits screen, Rits screen of Zip-screen is een nieuw en bijzonder type screen die aan de zijkant in het geleidingssysteem zit met rits . Omdat het doek rondom opgesloten zit in de geleider is het screen in gesloten stand insecten werend.

Bij Weerzink Zonwering leveren we door heel Twente de juiste oplossing als professioneel zonweringsspecialist. Het maakt niet uit of je in Denekamp, Ootmarsum, De Lutte, Oldenzaal, Hengelo, Borne, Weerselo, Deurningen of Losser woont. Als je op zoek bent naar kwaliteit ben je aan het juiste adres.

Ons assortiment screen (s) in Oldenzaal

Het doek van een screen geeft een gevoel van privacy wanneer het doek is uitgerold. Het is namelijk niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken, maar wel om van binnen naar buiten te kijken. Dit heeft met de licht doorlatendheid te maken welke in verschillende percentages te verzorgen is. Screens bieden een uitstekende bescherming tegen temperatuur stijgingen en helpen  tegen schitteringen van de zon. De uitvoering bestaat uit een model waarin het doek middels een pees in de geleider werkt en er niet uit kan. Ook de conventionele manier bestaat nog steeds, en dat is het model waar het doek los van het profiel kan bewegen.

Wil je bijvoorbeeld geen gluurders naar binnen, maar zelf wel naar buiten kijken? Wil je in alle rust in het donker wakker worden of vind je het juist fijn als er wat licht naar binnen komt? Maakt de functionaliteit misschien helemaal niets uit en ga je voor mooi? Met al deze wensen kun je bij ons terecht.

Bij Weerzink Zonwering gaan we kijken naar de juiste oplossing voor jouw woning en wensen. Van rolluiken, markiezen, zonwering , raamdecoratie , jaloezieën , plissé , rolgordijnen , horren , uitvalschermen, screens, veranda zonwering tot aan terrasschermen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het voor je in ons assortiment.

De voordelen van screens en automatisering

Elegante verschijningen op compacte ruimte. Onopvallend of juist kleurrijk. Als verduistering of voor schaduw. Rits Screens zijn dankzij hun veelzijdigheid allang een zelfstandig onderdeel van ramen bij kantoren en eigen huizen. Ze worden echt comfortabel wanneer u de bediening overlaat aan de slimme techniek. In ons assortiment Rits Screens vindt u de bijpassende aandrijvingen, zenders en handige accessoires om de moderne zonwering met Rits Screens af te ronden met slimme techniek. Inclusief een veilige zijgeleiding, detectie van obstakels en automatische compensatie van de lengte van het beslag, zodat uw Rits Screen altijd mooi strak blijft.

Wij bieden:

  • Altijd maatwerkoplossing
  • Nieuwste trends en technieken
  • Professionele plaatsing
  • Ervaren monteurs
  • Bijna 50 jaar ervaring
  • Kwaliteit van de bovenste plank

 

Over Weerzink Zonwering

Als Weerzink Zonwering in Oldenzaal staan we bekend als een toonaangevende leverancier. Zo hebben wij al meer dan 450 mensen in de regio van Twente blij mogen maken met onze oplossingen. Zonwering mag dan wel praktisch zijn, maar wij geloven dat het ook een beleving is waar je van mag genieten. Onze zonwering is namelijk uiterst sfeervol en gezellig om onder te zitten. Hoe fijn is het dan dat je zonwering exact op maat is afgestemd op beleving én in techniek. Tegenwoordig is er meer mogelijk dan je denkt. De rol van verrassen vervullen we dan ook graag en verbluffen je daarom met alle mogelijkheden die we met zonwering te bieden hebben.