Screens in Enschede bij Weerzink, de zonweringspecialist

Met meer dan 500 voltooide projecten, waaronder verschillende in de omgeving van Enschede, hebben we in de loop der jaren één ding duidelijk geleerd: smaak is subjectief. Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren, daarom geloven wij sterk in maatwerkoplossingen voor zonwering en raamdecoratie. Bij Weerzink Zonwering streven we naar maximale vrijheid voor onze klanten, of het nu gaat om materialen, kleuren, comfort of andere individuele behoeften. We zijn gespecialiseerd in het creëren van de perfecte schaduwoplossing die aansluit bij jouw unieke stijl en wensen.

Vandaag de dag maken we het onszelf graag gemakkelijk. Zelfs met zonwering lijken nieuwe mogelijkheden niet uitgesloten. Zo bestaat er tegenwoordig al automatische zonwering voor screens en rolluiken. Maar of het nu gaat om een zonnescherm, zonwering, raamdecoratie, hor, rolluik of rolgordijn, de kleur is misschien een van de belangrijkste eigenschappen ervan.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor het soort, welke kleur kies je dan?

Jouw screens of rits screens in allerlei kleuren

Het doek van een screen biedt privacy wanneer het naar beneden is gerold, waardoor het niet mogelijk is om van buiten naar binnen te kijken, terwijl het wel mogelijk blijft om van binnen naar buiten te kijken. Dit wordt bereikt door de lichtdoorlatendheid van het doek, die in verschillende percentages kan worden aangepast. Screens bieden uitstekende bescherming tegen temperatuurstijgingen en verminderen de schitteringen van de zon. Er zijn twee uitvoeringen van screens beschikbaar: een model waarbij het doek met een pees in de geleider is bevestigd en niet uit kan bewegen, en een conventioneel model waarbij het doek vrij kan bewegen van het profiel.

Rits screens, ook bekend als zip-screens, zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor grote projecten zoals scholen, kantoren en overheidsinstellingen, maar worden ook steeds vaker gebruikt als zonwering voor woonhuizen. Een belangrijke eigenschap van het screendoek is dat het zonne-energie filtert terwijl het zicht naar buiten behouden blijft, meestal rond de 80%. Het zicht van buiten naar binnen is beperkt tot ongeveer 20%. Daarnaast weerkaatst het doek tot 90% van de zonnewarmte en licht, waardoor de temperatuur binnen aangenaam blijft. Door het rondom opgesloten doek in de geleider zijn rits screens ook insectenwerend.

Hoe belangrijk is de kleur van screens in Enschede?

Bij de aanschaf van zonwering is de keuze van de kleur van het doek van groot belang, omdat dit de effectiviteit ervan beïnvloedt in termen van warmte- en lichtdoorlating. Gelukkig bieden we een breed scala aan kleurenopties: rolluiken zijn verkrijgbaar in ongeveer 14 verschillende kleuren, screens in wel 60 kleuren en uitvalschermen zelfs in zo’n 200 kleuren!

Om de juiste kleur voor jouw zonwering te kiezen, is het essentieel om te begrijpen hoe zonlicht reageert wanneer het het doek raakt. Zonnestralen worden deels doorgelaten, deels weerkaatst en deels geabsorbeerd door het materiaal en de kleur van het doek. Voor meer informatie over kleurkeuzes voor jouw zonwering verwijzen we je graag naar onze speciale pagina over dit onderwerp.

Ons assortiment zonwering Enschede

Zonwering heb je dus in verschillende soorten en vormen. Iedere zonwering geeft zo zijn eigen sfeer en gezelligheid in huis en dat is toch wat iedereen graag thuis wil. Van jouw woning een echt thuis maken met een uitstraling die jou dat fijne gevoel van thuiskomen geeft en waar je echt tot rust komt.

Tegenwoordig is er veel mogelijk en is er voor iedereen en ieder budget wel een maatwerkoplossing mogelijk. We verrassen je graag met alle prachtige, nieuwe mogelijkheden van nu. Er is zo oneindig veel keuze in zonwering dat je soms gewoon niet weet wat je moet kiezen. Laat dat daarom vooral aan de zonweringsspecialist over!

Over Weerzink Zonwering; de zonweringsspecialist

Als Weerzink Zonwering in Oldenzaal staan we bekend als een toonaangevende leverancier. Zo hebben wij al meer dan 450 mensen in de regio van Twente blij mogen maken met onze oplossingen. Onder andere veel zonwering in Denekamp, Ootmarsum, De Lutte, Oldenzaal, Hengelo, Borne, Weerselo, Deurningen, Losser en omstreken.

Zonwering mag dan wel praktisch zijn, maar wij geloven dat het ook een beleving is waar je van mag genieten. Onze zonwering is namelijk uiterst sfeervol en gezellig om onder te zitten. Hoe fijn is het dan dat je zonwering exact op maat is afgestemd op beleving én in techniek. Tegenwoordig is er meer mogelijk dan je denkt. De rol van verrassen vervullen we dan ook graag en verbluffen je daarom met alle mogelijkheden die we met zonwering te bieden hebben.