Screens in Losser bij Weerzink, de zonweringspecialist

Na het afronden van meer dan 500 projecten, waaronder diverse in de regio van Losser, is één ding voor ons absoluut duidelijk geworden: smaak is heel persoonlijk. Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren, daarom geloven wij in de noodzaak van maatwerk als het gaat om zonwering en raamdecoratie. Bij Weerzink Zonwering streven we naar maximale flexibiliteit voor onze klanten, of het nu gaat om de keuze van materialen, kleuren, comfort of andere individuele behoeften. Bij ons vind je die vrijheid, omdat we expertise hebben op het gebied van schaduw.

Vandaag de dag maken we het onszelf graag gemakkelijk. Zelfs met zonwering lijken nieuwe mogelijkheden niet uitgesloten. Zo bestaat er tegenwoordig al automatische zonwering voor screens en rolluiken. Maar of het nu gaat om een zonnescherm, zonwering, raamdecoratie, hor, rolluik of rolgordijn, de kleur is misschien een van de belangrijkste eigenschappen ervan.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor het soort, welke kleur kies je dan?

Jouw screens of Ritsscreens in allerlei kleuren

Het textiel van een screen biedt een gevoel van privacy wanneer het uitgerold is. Van buiten naar binnen kijken is niet mogelijk, terwijl het van binnenuit wel naar buiten kan. Dit wordt bereikt door de verschillende lichtdoorlatendheidspercentages die kunnen worden ingesteld. Screens bieden uitstekende bescherming tegen temperatuurstijgingen en verminderen de schittering van de zon. De constructie omvat een model waarin het textiel met behulp van een pees in de geleider wordt gehouden en niet los kan raken. Ook bestaat nog steeds de conventionele methode, waarbij het textiel vrij kan bewegen van het profiel.

Een Rits screen, ook bekend als vlak hangende zonwering, werd oorspronkelijk ontwikkeld voor grootschalige projecten zoals scholen, kantoren en overheidsgebouwen. Tegenwoordig wordt dit type zonwering ook veel gebruikt in woningen. Een belangrijke eigenschap van een screendoek is dat het zonne-energie filtert terwijl het zicht naar buiten voor ongeveer 80% behouden blijft. Slechts 20% van het zicht van buiten naar binnen blijft behouden. Zonnewarmte en licht worden tot 90% gereflecteerd, waardoor de binnentemperatuur aangenaam blijft. Een Rits screen, Rits screen of Zip-screen is een nieuw en opmerkelijk type screen dat aan de zijkant in het geleidingssysteem zit met een rits. Omdat het textiel rondom is ingesloten in de geleider, is het scherm in gesloten toestand insectenwerend.

Beslis welke kleur screens bij jouw woning past

Bij het kiezen van zonwering moet je beslissen welke kleur doek je wilt. Dit heeft namelijk een aanzienlijke invloed op de effectiviteit van het doek en hoeveel warmte/licht het doorlaat. Maar maak je geen zorgen! We hebben uitgebreide ervaring en er is vrijwel altijd een geschikte kleur beschikbaar. Rolluiken zijn verkrijgbaar in zo’n 14 verschillende kleuren, screens in wel 60, en uitvalschermen in zo’n 200!

Om te bepalen welke kleur het beste bij jouw zonwering past, is het belangrijk om te begrijpen hoe het doek reageert wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht. Zonnestralen ondergaan namelijk drie processen: een deel dringt de woning binnen doordat het doek deze doorlaat, een ander deel wordt teruggekaatst en blijft buiten, en het laatste deel wordt geabsorbeerd. De verdeling van deze processen is afhankelijk van het materiaal en dus de kleur van het doek.

We hebben een volledige pagina gewijd aan het kiezen van de juiste kleur voor jouw zonwering. Daarom raden we je aan om daar verder te lezen als je twijfelt over welke kleur het meest geschikt is voor jouw behoeften.

Ons assortiment zonwering Losser

Zonwering heb je dus in verschillende soorten en vormen. Iedere zonwering geeft zo zijn eigen sfeer en gezelligheid in huis en dat is toch wat iedereen graag thuis wil. Van jouw woning een echt thuis maken met een uitstraling die jou dat fijne gevoel van thuiskomen geeft en waar je echt tot rust komt.

Tegenwoordig is er veel mogelijk en is er voor iedereen en ieder budget wel een maatwerkoplossing mogelijk. We verrassen je graag met alle prachtige, nieuwe mogelijkheden van nu. Er is zo oneindig veel keuze in zonwering dat je soms gewoon niet weet wat je moet kiezen. Laat dat daarom vooral aan de zonweringsspecialist over!

Over Weerzink Zonwering; de zonweringsspecialist

Als Weerzink Zonwering in Oldenzaal staan we bekend als een toonaangevende leverancier. Zo hebben wij al meer dan 450 mensen in de regio van Twente blij mogen maken met onze oplossingen. Onder andere veel zonwering in Denekamp, Ootmarsum, De Lutte, Oldenzaal, Hengelo, Borne, Weerselo, Deurningen, Losser en omstreken.

Zonwering mag dan wel praktisch zijn, maar wij geloven dat het ook een beleving is waar je van mag genieten. Onze zonwering is namelijk uiterst sfeervol en gezellig om onder te zitten. Hoe fijn is het dan dat je zonwering exact op maat is afgestemd op beleving én in techniek. Tegenwoordig is er meer mogelijk dan je denkt. De rol van verrassen vervullen we dan ook graag en verbluffen je daarom met alle mogelijkheden die we met zonwering te bieden hebben.