Screens in Weerselo bij Weerzink, de zonweringspecialist

Na het voltooien van meer dan 500 projecten, waaronder vele in Weerselo en omgeving, is één ding duidelijk geworden: smaak is subjectief. Bij Weerzink Zonwering begrijpen we dat iedereen unieke wensen heeft als het gaat om zonwering en raamdecoratie. Daarom streven we altijd naar maatwerkoplossingen die vrijheid bieden in materialen, kleuren en comfort. Bij ons vind je de expertise die nodig is om jouw ideale schaduwoplossing te realiseren.

Vandaag de dag maken we het onszelf graag gemakkelijk. Zelfs met zonwering lijken nieuwe mogelijkheden niet uitgesloten. Zo bestaat er tegenwoordig al automatische zonwering voor screens en rolluiken. Maar of het nu gaat om een zonnescherm, zonwering, raamdecoratie, hor, rolluik of rolgordijn, de kleur is misschien een van de belangrijkste eigenschappen ervan.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor het soort, welke kleur kies je dan?

Jouw Screen of Ritsscreens in allerlei kleuren

Het gebruik van screens biedt privacy doordat ze het zicht van buiten naar binnen belemmeren, terwijl het bekijken van buiten naar binnen nog steeds mogelijk is. De lichtdoorlatendheid kan worden aangepast aan verschillende percentages, en screens beschermen effectief tegen temperatuurstijgingen en verblinding door de zon. Deze zonwering wordt gemonteerd met een model waarin het doek in de geleider wordt gehouden door een pees, waardoor het niet uit kan glijden. Een alternatief is het conventionele model waarbij het doek vrij kan bewegen.

Rits screens, ook bekend als vlak hangende zonwering, werden oorspronkelijk ontwikkeld voor grootschalige projecten, maar worden nu ook veel gebruikt in woonhuizen. Ze filteren zonne-energie terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Dit type screen reflecteert tot 90% van de zonnewarmte en licht, waardoor de binnentemperatuur aangenaam blijft. Door het doek volledig in het geleidingssysteem te plaatsen, blijft het insectenwerend.

Bij het kiezen van de kleur van de zonwering moet rekening worden gehouden met de effectiviteit ervan in het reguleren van warmte en licht. Rolluiken zijn verkrijgbaar in ongeveer 14 kleuren, screens in ongeveer 60, en uitvalschermen in ongeveer 200 kleuren. De mate waarin zonnestralen worden doorgelaten, gereflecteerd of geabsorbeerd, hangt af van het materiaal en de kleur van het doek.

Voor advies over het kiezen van de juiste kleur zonwering, raden we aan onze speciale pagina hierover te raadplegen. Daar vind je uitgebreide informatie om te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw behoeften.

Ons assortiment zonwering Weerselo

Zonwering heb je dus in verschillende soorten en vormen. Iedere zonwering geeft zo zijn eigen sfeer en gezelligheid in huis en dat is toch wat iedereen graag thuis wil. Van jouw woning een echt thuis maken met een uitstraling die jou dat fijne gevoel van thuiskomen geeft en waar je echt tot rust komt.

Tegenwoordig is er veel mogelijk en is er voor iedereen en ieder budget wel een maatwerkoplossing mogelijk. We verrassen je graag met alle prachtige, nieuwe mogelijkheden van nu. Er is zo oneindig veel keuze in zonwering dat je soms gewoon niet weet wat je moet kiezen. Laat dat daarom vooral aan de zonweringsspecialist over!

Over Weerzink Zonwering; de zonweringsspecialist

Als Weerzink Zonwering in Oldenzaal staan we bekend als een toonaangevende leverancier. Zo hebben wij al meer dan 450 mensen in de regio van Twente blij mogen maken met onze oplossingen. Onder andere veel zonwering in Denekamp, Ootmarsum, De Lutte, Oldenzaal, Hengelo, Borne, Weerselo, Deurningen, Losser.

Zonwering mag dan wel praktisch zijn, maar wij geloven dat het ook een beleving is waar je van mag genieten. Onze zonwering is namelijk uiterst sfeervol en gezellig om onder te zitten. Hoe fijn is het dan dat je zonwering exact op maat is afgestemd op beleving én in techniek. Tegenwoordig is er meer mogelijk dan je denkt. De rol van verrassen vervullen we dan ook graag en verbluffen je daarom met alle mogelijkheden die we met zonwering te bieden hebben.